Kwaliteit

Voor ons bestaat kwaliteit uit een aantal factoren:

Goede grondstoffen: Om dit te kunnen garanderen onderhouden we nauwe relaties met onze leveranciers. Alle grondstoffen die we gebruiken zijn traceerbaar. Wij verwerken onze salades zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen en zonder toegevoegde conserveringsmiddelen.

Groenten en fruit centraal: Een salade klaarmaken wordt te vaak verward met het bedekken van gezonde producten met een overdaad aan dressing, die vaak te vet en te zout is. De rauwkost en pastasalades van Eurosalad onderscheiden zich doordat iedere gebruikte groente, fruit of pasta haar eigen smaak behoudt. De dressing is een aanvulling op de smaak om de salade af te maken, niet om te overheersen.

Goede medewerkers: De juiste persoon op de juiste plaats en gemotiveerde medewerkers zorgen ervoor dat ons productieproces optimaal verloopt en dat we in staat zijn om snel om. te schakelen of op te schalen. Iedere medewerker is gericht op het bereiden van een topproduct

Relatie: Of het nu gaat om onze toeleveranciers, onze medewerkers of onze klanten, wij geloven in goede contacten, heldere afspraken. Wij leveren wat we beloven en u kunt ons daarop aanspreken.

Hygiëne: Voedselveiligheid is een speerpunt. Onze werkruimten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne, zodat de consument verzekerd kan zijn van een eersteklas product.

Liefde voor het vak: Groente en fruit zijn prachtige producten. Zij komen rechtstreeks uit de natuur en staan aan de basis van een gezonde leefstijl. Het is voor ons een plezier om van deze producten een smakelijke salade voor u samen te stellen.

Kritisch op ons eigen product: Het uitgangspunt moet altijd zijn dat we volledig achter de smaak en het uiterlijk van ons eindproduct kunnen staan. Daarbij zijn we zelf ‘onze meest kritische klant’. Een salade wordt pas in productie genomen als we zelf helemaal tevreden zijn.

Ontwikkeling: Eurosalad is een bedrijf waar ruimte is voor nieuwe ideeën en de ontwikkeling van nieuwe productlijnen. Zelfs op het moment dat u dit leest zijn we daarmee bezig. Heeft u wensen op het gebied van salades voor uw eigen organisatie? Neem dan contact met ons op!

Certificering

Eurosalad voert het FSSC 22000 keurmerk en voldoet daarmee aan de eisen die door de NVWA worden gesteld op het gebied van voedselveiligheid. Hierbij spelen traceability, temperatuurregistratie en procesregistratie een belangrijke rol. Het bewijs van de kwaliteit en hygiëne van onze werkwijze komt mede tot uitdrukking in dit keurmerk. .

Altijd verse

groenten

en fruit